Sada ce ti mama pokazati kako se jebe samo da neprobudimo tvoju seku

Incest priče, mama i sin, ja mislim da 80% je bar jednom zamisljao i drkao na mamu, sestru ili neku zensku u familiji. Ja znam po sebi i dosta njih sa kojima sam pricao imaju iste fantazije. Ja sam odmalena virio kada se mama kupa ili presvlaci i drkao sladje nego na i jednu drugu zenu. Evo procitajte moju istinitu pricu sa mojom mamom i sestrom 
 
Ona je imala 39 godina i izgledala je veoma seksi. Imam i sestru koja je tada imala 17 godina i bila je veoma lepa i veoma dobro razvijena za svoje godine. Posto smo zivjeli u jednosobnom stanu ja i ona smo spavali zajedno na jednom velikom kaucu a tata i mama u sobi. Dosta puta nisam mogao da zaspim pa sam cuo glasove i kako mama uziva dok je tata jebe.
 
Ja sam znao tada leci a moja sestra je vec spavala ili sam ja mislio i ja izvadim moj kurac koji je tada vec imao 19 cm i stavim sestri u ruku i polako krecem njenom rukom dok ne svrsim. Moj otac je bio lovac pa je cesto isao sa drugovima u lov i ostajao po sedam dana.
Jednom nakon nekoliko dana dok je tata bio u lovu ja i sestra smo legli spavati a mama je otisla kod komsinice Mile na kavu. Kada se vratila mislila je da spavamo pa je otisla u kupatilo da se kupa.
Cim je ona otisla u kupatilo ja sam uzeo stolicu i poceo da gledam. Imala je divne sise a i cjelo tjelo je bilo kao izmisljeno. Tada sam primjetio da ima nesto u ruci i da pocinje da ga maze sa nekom kremom.
 
Tada sam video da je to jedan veliki krastavac koji je bio dosta veci i siri od moga kurca. Tada ga je pocela polako nabijati u picku. Dok sam to gledao moj kurac samo sto nije eksplodirao. Kada je ona pocela da svrsava i pusta lagane krike ja sam svrsio, nikada ljepse i nikada vise sperme nije izaslo nego tada.
 
Ja sam odmah legao kao da spavam. Ja nisam mogao da zaspim a kada samo pomislim na tu sliku koja mi je stalno u glavi moj kura stoji stalno dignut. Nakon malo vremena ja sam otisao u sobu kod mame i legao u krevet. Rekao sam da mi je sa sestrom malo tjesno pa bih spavao pored nje post… Pročitajte više