Sekica

Evo jedne priče o bratu i sestri..Jedno jutro Miloš je zatekao 18-godišnju sestru Janu u štali kako puši komšiji Miloradu. Njega je isterao i zaprijetio mu da će ga izbosti vilama ako ikad ikome kaže, a njoj opalio šamar i naredio joj da se sredi i pođe u kuću na razgovor.
Miloš je mnogo volio Janu kao sestru. Mlađa je od njega 4 godine i uz gluvu babu koja ih je othranila, jedina mu je porodica. Sad je bio ljut na nju jer mu je pokvarila sliku o idealnoj sestri.
-Otkud ti ideja da radiš to? Kad si počela sa tim?
-Viđamo se već šest mjeseci
-Kako misliš “viđamo”? Šta ti znači to?
-Znači da se jebem sa njim. I sad bih da nisi naišao.
Bila je drska i bezobrazna. To je Miloša još više ljutilo.
-Znaš li ti koliko mu je godina?
-42, pa šta
-Oženjen je
-Znam, ali nije kao da imam neki izbor u selu.
-Ali Jana, zašto to radiš?
-Šta zašto radim? Zašto se jebem? Zarobljena sam u ovoj selendri po cijeli dan sa kravama. Seks mi je jedina zabava, posebno ovako ljeti kad sam na raspustu. A on mi daje i pare za džeparac
-Ali Jana, to nije u redu
-Ajde, kao da se ti ne jebeš
-Pa ne jebem, reče Miloš sad već posramljeno
-Zezaš me? Nisi nikad?
-Ne
-Uh, pa ja se jebem od kad sam krenula u srednju. Ivica me probio, ali sam shvatila da više volim starije pa sam se bazirala na domara Marka i na par komšija.
Za Miloša je ovo bilo previše. Pa njegova sestra je prava kurvica. Opalio joj je šamar. Pala je. Legao je preko nje i uhvatio je za vrat. Drugom rukom joj je zadigao haljinu. Pomjerio joj gaćice u stranu i napiapao vlažnu pičkicu.
-Pa ti si se napalila, kurvo.
Lupio joj je još jedan šamar, izvadio ga iz gaća i trenerke i zabio joj ga naglo do kraja. Zastenjala je malo, a on je ubrzao. Nije bio nimalo nježan. Bio mu je prvi put, bio je ljut i bio je napaljen. Nije mislio o posljedicama. Svršio je kroz dva minuta i napunio joj pičkicu spermom.
Pao je pored nje i rekao:
-Izvini
-Dala bih ti i sama, kretenu. Samo je trebalo da pitaš. I da znaš, nisam svršila. Dužan…procitaj vise na Pusica.com