Seko već duže vrijeme se palim na tebe i želim te pojebati

Kako i svaki klinac poceo sam da drkam jako rano na slike u casopisima i sl,a sa odrastanjem i ulaskom u pubertet to se svodilo na gledanje porno filmova i mastanje o djevojkama/zenama koje sam tada vidjao i posmatrao.   Uvijek sam koristio svaki trenutak kada sam sam u kuci da pogledam dobar pornic i da ga zestoko izdrkam,a ponekada i 3/4 puta za redom.  Kako je vrijeme prolazilo i ja odrastao poceo sam da se zanimam za djevojke iz razreda,skole,kvarta,ali i za starije tete,tipa komsinicce,nastavnice.  .  itd.  Posto sam spavao sam u sobi nije moglo proci vece a da ga ne izdrkam mislice na neku od navedenih i tako polako pocinjem da budem opsjednut sexom i zenskim polom.  
Da opisem malo i sebe,znaci zovem se Milos i tada sam imao plavu kosu inace osisanu skroz kratko.  Od malih nogu sam poceo da se bavim sportom i da vjezbam, 175 i 75 kg,sto je svakako uticalo da privlacim djevojcice,ali i djevojke  😀 Kako je vrijeme prolazilo uvijek sam imao nekih vezica i lijepih djevojaka i mladjih i starijih,ali se sve to svodilo na ljubljenje i poneko hvatanje za guzu ili sisu,a ponekad i pusenje,ali rijetko.  Tako sam ja sve vise poceo da mastam o sexu i da probam neku da povalim,ali nikako da skinem muh,Imam kako sam vec rekao dvije sestre starije od mene,jedna 3,a druga 6 g i s vremenom sam poceo da i njih posmatram kao sexy bica i kako su se razvile i postale sex bombe,a pogotovo ova starija.  Da ih opisem malo,ova mladja je Milena ,imala je nekih 165,mrsavija,dupe i sise onako solidne.  Starija je Marija i sl visine,ali malo deblja(da ne pomisli neko da je debela,samo je taman) ,dobre guze i malo vecih sisa.  
Kako sam rekao poceo sam da ih posmatram tako i sve vise zanimati se za njih.  Zivjeli smo svo troje na spratu kuce,ali u razlicitim sobama.  Nisam mogao da ih posmatram kako se kupaju,ali sam zato mogao da ih posmatram dok se presvlace i oblace,ali i spremaju za izlaske.  Marija bila je bas sexy,ali i sexy se nosila.  Kada izadje iz kupke ode u sobu u kucnoj ha… Pročitajte više
Incest