Seks sa mojom napaljenom sestričnom na otoku Krku

Incest priča, seks sa mojom napaljenom sestričnom. Prije par mjeseci sam prekinuo sa curom jer nije htjela ući u seksualni odnos. Kao čuvala se za brak. Halo mala, dok mi završimo faks i nađemo posao nema ništa od braka. Tako da smo se razišli. 
 
Sad kao da sam bio uklet i niti jedna me nije htjela ni pogledati, a kamoli imati seks samnom. Drkao sam ga non-stop i već sam ojačao ruku tako da bih bilo kojeg bildera dobio na obaranju ruku. Tada je neočekivano uskočila moja sestrična Marija. Mislim, nije baš da je to planirala, ali eto, tako se desilo. Marija je bila godinu dana starija i odrasli amo skupa, tj od punjenja pelena, preko vrtića i škole, pa čak i prve godine fakulteta, a ja sam odlučio promjeniti faks. Čak me i izbor faksa mrdao, pa sam bio poprilično neodlučan pobtom pitanju. 
 
Došlo je ljeto i po nekom običaju smo ljetovali skupa. Vila od Marijinih starci na Krku je bila sad Mariji i meni na milost punih mjesec dana, pošto naši starci nisu mogli dobiti godišnje, osim u osmom mjesecu, pa smo Marija i ja imali cijeli srpanj za sebe. U prvom momentu sam mislio da će sa nama ići i Marijin dečko Igor, ali nije. Nisam baš previše zapitkivao, a ni ona nije baš bila tip koji bi objašnjavao na dugačko i na široko. I tako smo mi došli na Krk, a ona je većinu puta prespavala, a probudila se tek kad smo prelazili most. Morao sam odmah stati na onom odmorištu nakon mosta jer je osjetila neodgodivu potrebu da isprazni mjehur. Meni je isto prijalo da malo rastegnem noge nakon par sati vožnje od Varaždina do Krka. Bila je već gužva, pa je cupkala ispred onog montažnog Toi-Toi wc-a, a onda je samo odgurnula neku njemicu koja je izlazila i brzo se zatvorila. Čuo se duboki uzdah olakšanja, pa sam prasnuo u smijeh. Kad je nakon koje minute izašla samo je mrgodno pitala:
 
– Šta se ti smiješ? 
– Ma ništa.. komičan je bio tvoj glasni uzdah olakšanja.. -rekao sam kroz smijeh, a i ona se nasmijala, pa smo sjeli u auto i krenuli dalje. 
 
Ubrzo smo stigli, raspremili …procitaj vise na Pusica.com