Seks sa mojom sestrom

Incest priče – Brat i sestra
Seks sa mojom sestrom
Lezala je na krevetu u njenoj sobi gledala je tv, Ja udjem u sobu i legnem pored nje poceli smo da pricamo o raznim glupostima dosle su teme sex i pornici, sestra me je nekoliko puta videla kako drkam i gledam pornice posle nekog vremena pricanja o pornicima, poceo sam da joj diram njene velike sise prvo mi je govorila da prestanem da nece da ima nikakve intimne veze sa rodjenim bratom. Ja sam nastavio da joj diram njene velike sise,masiram je i nezno prelazim preko njene velike guze. Dok nisam primetio da se opustila malo i napalila od svog tog pipkanja.
Imala je na sebi neku usku majcu bez brusa sise su se ocrtale do maximuma njene velike bradavice se digle od uzbudjenja, dole je imala bas sexy tange i uske helanke da joj se bulja ocrta do besvesti tange vire mene jos vise pali sve na njoj. Primetim da pocne da skriva picku sa rukom najverovatnije je pocela da vlazi od svog tog pipkanja.
Krenem ka njenim lepim usnama da je poljubim ona zazmuri odma i ja kad sam prislonio moje usne na njene to je bilo neverovatno od tog trenutka je pocelo sve krenuli smo da se ljubimo zestoko jezici duboko u usta poceo sam da je diram za sisu preko uske majce ona mene za dupe ja nju za nadiglu bradavicu pocne da uzdise od uzbudjenja predjem na sise skidam joj majcu i vidim najlepse sise ikada velike socne bradavice mleko malo pocelo da curi posto sam ih stiskao poceo sam da je lizem i masiram sise ona jos vise uzdise mene pali jos vise svakim uzdihom mmm seko kakve lepe sise imas bradavice su ti perfektne!
Ona: O pa hvala ti bato…. sa velikim osmehom.

Ja legnem na ledja i krene ona od mojih usana ljubimo se jos nekih 5 min ja tokom tih pet minuta je mazio dirao po sisama i bradavicama, krenula je nadole stigla je do mojih bradavica pocela je da ih lize i gricka nezno, meni kurac do maksimuma ona ga osetila pa uzela njenom obrijanom picko nema niti jedne dlacice, prelazi preko mog kurca njenom pickom masira masira klitoris… Pročitajte više