Seks sa sexy mamicom i njezinom kćerkom

Prodaja osiguranja sigurno ne spada u glamurozne poslove, a ni naročito plaćene. Ali kad si student ne biraš poslove zbog glamura, već one koji ti odgovaraju po radnom vremenu i koji nisu prezahtjevni. I tako sam ja već nekoliko mjeseci prodavao osiguranja u popodnevnim satima po gradu, pa sam naučio i skoro sve ulice po gradu. Upoznao masu ljudi, visoko obrazovanih, ali i onih sa osnovnom školom, te one bez škole, ali široka srca. 
 
Bilo je tu svega i svačega. Nekad bi prodao na jednoj adresi polica koliko ih prodam za cijeli mjesec, a opet bilo je dana kad ne bi prodao ništa. Nisam se razočarao, jer sam barem upoznavao ljude. I onda mi moj voditelj prodaje kaže da bih mogao malo i na periferiju ići. S obzirom na mjesto, to su većinom bila sela i zaseoci gradskog prstena. Meni je bilo svejedno, samo da prodam nešto. 
 
I tako sam nakon par dana došao u jedan zaseok od svega par kuća, udaljenih par stotina metara kroz šumu. Ova kuća je bila nekako na kraju ceste, a djelovala mi je nekako sumorno. Svejedno sam pokucao.
Otvorila mi je vrata gospođa od kojih četrdesetak godina, duge izblajhane kose vezane u rep, bujnih sisa koje nije pridržavao grudnjak, te poveće stražnjice u nekoj roza trenirki od pliša. To je valjda moderno sada. Predstavio sam se i ona se nasmiješila, jer su kolege jučer dogovorile da ću doći, pa me pustila unutra. Sjeli smo u kuhinju, a ona je skuhala kavu i ponudila me sa domaćim kolačima i rakijom, te smo razvezli priču. Zvala se Nada i htjela je napraviti osiguranje za svoju kćer i unuku. Nije mi se činilo tako stara, pa sam joj komplimentirao to, a ona se zacrvenila kao paradajz. Tad se nekako otvorila i saznao sam da joj kćer ima 20 godina, a tip koji joj je napravio dijete i zbrisao čim je saznao da je u drugom stanju. Svejedno je uspjela natjerati kćer da nastavi sa fakultetom, a ona je pazila na unuku. Tad me odvela do dječje sobice u kojoj je jednogodišnja curica spavala u krevetiću. Tiho smo se vratili natrag, a ja sam sve više osj…procitaj vise na Pusica.com