Seks sa ujnom i njenom drugaricom

Seks sa ujnom i njenom drugaricom, već jedno duže vrijeme koje sam na selu proveo kod moje ujne i ujaka sam koristio za seks sa ujninom drugaricom Tamarom. Stvarno je bio to jedan odličan seks. Koristili smo svaki mogući trenutak da se pojebemo, znala je jako dobro da isprazni moja jaja. Voljela je jako moj kurac i primala ga je u dlakavu picu i dupe već duže vreme. Moja ujna Nataša je već duže vreme slutila na to sve do dana kada nas je zatekla na gomili. 
Bio je to petak popodne kada smo se ja i ujna vratili iz vrta i tada pri povratku kući naišli smo pored kuće Tamarom. Izašla je ispred kuće u providnoj bijeloj haljini ispod koje su se njihale velike sise. Napalila me je jako što je i ona primetila. Pitala je ujnu da li mogu joj sad otići do prodavnice jer joj treba nešto hitno. Iako sam bio jako umoran pristao sam a moja ujna krenula kući. Kad sam se vratio Tamari odmah me je napala i počela da me skida. Bio sam potpuno nag za sekundu a onda je moj kurac završio u njenim ustima. Počela ga je jako brzo da puši i za sekund je bio u svojoj punoj veličini. Pušila ga je jako dobro grickala je moja jaja a zatim lizala moj glavić. Uhvatio sam je za ruke i okrenuo i naguzio a zatim sam joj nabio kurac do jaja u njenu picu. Počela je jako teško da dahće tražeći da je jebem jako. To me je palilo da sam počeo je nabijati iz sve snage. Govorila mi je kako je jebem odlično kako obožava moj veliki kurac i kako joj širim njenu picu svojom velikom kurčinom. 
 
U jednom trenutku dok smo bili u punom naletu na vratima se pojavila moja ujna Nataša i odmah je počela da viče kako nas nije sramota. Ja sam htio u zemlju da propadnem od stida dok je Tamara govorila kako nije mogla da odoli mom velikom kurcu pokazujući na njega. Ujna je krajičkom oka pogledala moj kurac što je mene jako zbunilo. Tamara je počela govoriti ujni kako je šteta ne iskoristiti ovakvog macana.
Ujna me sada počela gledati požudno i popustila je svoje kočnice. Tamara je ponovo klekla ispred mene i počela mi …procitaj vise na Pusica.com