SEKS U TROJE: Mama od cure naučila me sve o seksu, te sam curi napokon skinuo nevinost

Incest erotske priče – Mama od cure naučila me sve o seksu, te sam curi napokon skinuo nevinost (Seks u troje)
Napokon je došao i Majin 18 rođendan, te završetak škole za nekih mjesec dana kasnije. Konačno će moj kurac skinuti nevinost sa Majine pice. Cijelo vrijeme sam jebao Majinu mamu Veroniku, a našli bi se barem svaki mjesec po jednom i dobro bi ju napunio sokovima. 
 
Sviđalo mi se što joj mogu svršavati u picu i guzu, te što nismo koristili kondome. Od Veronike sam naučio jako puno o seksu, pa sam sad kod Maje primjenjivao nove tehnike lizanja kojima me naučila Veronika. Bilo je to ludo razdoblje, a sad me očekivalo i novo, pa sam jedva čekao da joj ga zabijem u picu. Rekla mi je da čemo pričekati do mora, a trebali bi ići kod nje u Mali Lošinj, jer su imali kuću tamo. 
 
I tako smo Maja, ja i Veronika otišli na Lošinj na mjesec dana. Maja je uspješno upisala fakultet, a to smo proslavili sa pušenjem i svršavanjem u njena usta, a onda i punjenjem njene guze mojim kurcem i svršavanjem u nju. Jedva je sjedila nakon toga jer sam se malo zaboravio i mislio da joj guzim mamu kojoj sam ga životinjski zabijao otraga. 
 
Nakon nekoliko sati na putu po vrelom suncu stigli smo u Mali Lošinj, te se raspremili. Maja i ja ćemo spavati u njenoj sobi, a Veronika u svojoj. Čim smo se raspremili odlučili mo malo otići na kupanje. Plaža je bila krcata, a ja i Maja smo se malo hvatali u vodi, pa mi je kurac stajao poput jarbola, pogotovo nakon njenih riječi:
 
– Večeras ga želim u sojoj pici.. -dahnula mi je na uho, pa nsatavila- Mama ide kod prijateljice, pa ćemo biti sami.. 
– Jedva čekam -rekao sam i poljubio ju. 
 
Ostali smo još neko vrijeme u vodi, a ona me provocirala, pa je otišla van, dok sam ja ostao u vodi čekajući da mi se spusti kurac. Uto je doplivala Veronika do mene, pa je zaronila i vidjela moju nevolju, primila ga i šapnula mi:
 
– Budi pažljiv danas sa njom, u redu? 
– Je, nema problema.. -rekao sam, a ona se nasmješila i otišla van vode. 
 
…procitaj vise na Pusica.com