Sestra Vesna

SESTRA VESNA
Proslo je nekih godinu dana kako se moja sestra od tetke Vesna udala i otisla da zivi u susedni grad u novi stan koji su joj njeni kupili za vencanje. Muz joj je bio fini momak koji je cesto nesto muvao sa inostranstvom, ali se nisam puno zanimao za to. 
Kao klinac cesto sam se lozio na nju, s obzirom da je bila par godina starija od mene i drkao do iznemoglosti. U zadnje vreme nisam o njoj razmisljao nesto posebno ali sam sebe par puta uhvatio da za vreme seksa sa svojom sadasnjom devojkom mislim upravo na svoju sestru Vesnu i tada bi mi orgazam bivao sve obilniji. Nakon toga smo se videli kod jednog zajednickog rodjaka i posle kraceg razgovora ponovo sam bio napaljen na nju kao nekada. 
 
Trudio sam se da ne razmisljam o tome ali podsvesno mi nije izlazila iz glave. Jednom prilikom sam se vracao s nekog poslovnog puta i prolazio kolima kroz njen grad. Bilo je negde oko 21 cas, letnje vece i s obzirom da nije bilo kasno resio sam da je nazovem. Pozvao sam je s mobilnog i cim sam zacuo njen glas osetih vibracije medju nogama. 
 
Posle par trenutaka neobaveznog razgovora kada sam joj rekao da sam upravo tu u gradu ona rece: – Da znas da cu da se naljutim ako ne svratis, nisi bio kod svoje sestre skoro godinu dana, cao cekam te – i spustila je slusalicu. Bio sam zatecen i nisam imao kuda. Svratio sam u jedan market i kupio za nju bombonjeru i flasu pica za zeta da ne idem praznih ruku. Stanovali su u mirnom delu grada na zadnjem spratu cetvorospratnice. 
 
Penjao sam se uz stepenice i trudio se da o njoj razmisljam samo kao o svojoj sestri. Samo sto sam stisnuo zvono vrata su se otvorila i pojavila se moja sestra Vesna. Na sebi je imala tigrastu majicu bez rukava pripijenu uz telo koja se zavrsavala oko vrata i koja joj je pokrivala grudi i gordnji deo stomaka. Crnu suknjicu iznad kolena, crne carape i visoke potpetice. Kada sam je ugledao knedla mi je zastala u grlu. 
 
Tako obucena sa jos ravnom crnom kosom koja joj je padala na ramena i prele…procitaj vise na Pusica.com