Sex sa sestrom

Ispričat ću vam priču kako sam imao incest sa sestrom! Imam 20 godina, živim sa roditeljima i sa sestrom. Sestra 18 godina koja je glavna u ovoj priči. Ja sam dobro građen visina 187, težina nekih 75 kila, znači jak i stesan dečko. Moja sestra visoka nekih 165, dobre noge, guza lijepo građena i lijepe veličine, sise solidne veličine, ali zato odlično stoje što im daje dodatnu lijepotu. 
 
Znam da mi je sestra, ali je jako seksi. Dobar sam jebač, uvijek sam imao neku curu koju mogu kad hoću jebat, ali su mi misli krenule krivo i počeo sam stalno misli i drkat na želju za sestrom i želju da je jebem. Ne znam malo je ružno da tako mislim o sestri, ali što ja tu mogu kad he toliko zgodna i seksi. Ajde da počnem.
Kako smo mi mala obitelj i kako uvijek imamo vremena za obiteljski ručak i kako uvijek smo nikako obuceni sve se vidi. Tako smo jedan dan išli svi zajedno ručat. Sjedali smo svi za stol, moja sestra je bila u nekom minjaku i stisnutoj majci bez grudnjaka. Nisam mogao vjerovat koliko je dobra i koliko je želim. Sjedili smo tako za stolom i normalno na njezinu seksy pojavu kurac mi se toliko digo i toliko sam se napalio da sam mislio da cu puknut. Bojao sam se tada da mi nece vidjet kako je dignut budući da je sjedila pored mene. Sreća digla se od stola i otišla do stola i nije ga vidjela. Navečer kad se tuširala, ja sam pokušavao kroz ključanicu vidjet njezino predivno tijelo. Vidio sam vrlo malo, ali dosta da ga izdrkam. Drkao sam ga ispred vrata mozda minutu i svršio sam jer ne može se dugo drkat uz njezino tijelo. Budući da sam na faksu bio, stalno sam doma bio nisam išao na redovni faks. Stalno sam ulazio u njezinu sobu tražio neke provokativne slike, koje bi me napalile i da mogu drkat ga snazno. Dok jedan dan nije došla ranije doma. Naravno našla me u njezinoj sobi s kurcem u rukama i njezinim slikama. 

Kako me uhvatila, poludila je i rasplakala se. Rekla mi je da nisam normalan i da ne želi sa mnom više pričat jer to nije normalno da razmišljam o svo…procitaj vise na Pusica.com