Sex sa strinom – II dio – Istinita prica

Incest priče – Toga dana cijelo sam vrijeme razmišljao o sinoćnjem sexu sa svojom strinom Žanicom, a i o tome kakvo li iznenađenje večeras sprema za mene. 
 
Bio sam jako uzbuđen na pomisao da bih ju mogao jebavati cijeli svoj život, dokle god želim , jer ako mi je sad dala vjerojatno će dugo dugo potrajati rekao sam samom sebi. 
 
 
Rinngggg! Rinngggg ! 
-Halo ! ? 
Ante, Dolores je.. Zovem sa žaninog mobitela, čujem da si došao iz vojske, hajde molim te ako možeš oko 19h dođi kod mene pomoći ćeš mi drva složit. 
Ali teta Dolores zauzet sam imam nekog posla u gradu. Izmišljao sam sve samo da ne dođem. Hajde molim te moj Zvonko nije kod kuće radi na Otoku dobro bi mi došla tvoja pomoć plizzz? 
-Ok dolazim. 
 
 
Pristao sam. Ona je gospođa iz susjednog sela. Ima 45 godina i bolja je pička od svih mladih cura. 1. 75 jako mršave građe ali zato ima nevjerojatne okrugle sise četvrtice. 
No meni je samo moja Žanica bila u glavi. 

Došao sam kod Dolores. 
-Teta Dora dobra večer. 
Ahh kako si ti smršao izgleda da je istina da si u dobroj kondiciji
-Nisam ju mogao shvatiti sto priča, rekoh da da jesam na vrhuncu sam. 
-Ohh Ante dušo pre kasno je za vrhunac treba doći do toga polako neka se svi prvo zadovoljimo .. . 
Sto pričate gospođo Dolores , nego gdje su ta drva? Ahh da pođimo.. gore su u potkrovlju unila sam ih samo ih treba lijepo posložiti.. 
 
Kada smo prolazili kraj njene sobe začuo se jedan strašan Ahhhhhh mmmmmm . Otvorio sam vrata i na krevetu tete Dolores moja strina si nabija Vibrator u picu. Sve mi je bilo jasno njih dvije su me namjerno dovele tu a teta Dolores je iznenađenje za mene. Stajali smo na vratima i gledali moju strinu kako se razvaljuje Ahhh Ahhh. 
 
Prešao sam i ja u akciju odmah sam zgrabio tetu Dolores potrgao joj majicu. Velike su joj sise pokipile vani , čvrsto sam ju hvatao za grudi i gutao ih kao da ju doimm..
– mmmm teta Dolores svako nekog vremena jebe tvoju strinu Žanicu ona ti je obična Kurvica kao i ja ali sada ć… Pročitajte više