Sine kako imaš dobar kurac

Sine kako imaš dobar kurac
 
Nedelja ujutro. Budim se sa do tada nepoznatim osecajem. Osecajem sramote, nelagodnosti i potune ispraznosti. O bože, šta sam uradio… pomislih. Zurio sam u beli plafon sobe, ali ga uopšte nisam primecivao. 
Zar sa rodjenom mamom, konju…letilo mi je kroz glavu. Majmune-ponavljam u sebi po ko zna koji put. A, bože šta sam uradio. Pred ocima mi je letila slika mame, a ja na njoj. 
U stomaku mi se javi cudan osecaj, koji mi je razdirao utrobu. Pomislio sam da odem u kupatilo, gurnem prst u ždrelo i izbacim taj osecaj u lavabo. Još mi je bilo gore kad sam se setio da sam ja zapomagao da ga stavim u njeno medjunožje 
U tom trenutku, stomak mi se zgrci i poceo sam izbacivati iz sebe želudacnu kiselinu. Jedva sam uspeo da se zakrenem i na usta izbacujem kiselinu po zgužvanom caršavu. Nekoliko puta sam izbacio želudačni sok, a kad sam prestao vratio sam se na ledja i nastavio da piljim u plafon. O bože šta sam uradio. 
Kako ću nekoga moći da pogledam u oci? Kako cu pred drugare? Kako cu pred babu, dedu, …, pred familiju!Kako da jednog dana izadjem pred sestru kad sam spavao sa našom mamom? !Kako ću mami da izadjem na oci, kad sam sinoć cvileo i zapomagao, moleći da je tucam? !O bože…kako? !KAKO!!!Kako baš meni da se to dogodi? U glavi mi je odzvanjalo hiljadu pitanja na koje nisam imao odgovor. Ah, ubiću se!Započinjem razmišljati…da uzmem kanap i da se obesim, …, da se u kupatilu isečem žiletom… Trže me zvuk iz susedne prostorije-kuhinje. To je mama-pomislio sam, dok sam se dizao iz kreveta. Krećem ka vratima, sa namerom da se dokopam kupatila i nadom da me mama neće primetiti. 
Izlazim na hodnik i već gledam u vrata od kupatila, kad me preseče mamin glas: -Dodji da jedeš. U sekundi je zamakla nazad u kuhinju, a ja sam ostao skamenjen na sred hodnika. -Hajde. Dorucak. 
-ponovo se oglasi mama. Srce mi je lupalo neverovatnom brzinom dok sam prilazio vratima kuhinje. Pogleda uperenog u pod ulazim u kuhinju. Hodam ka stolu na kojem je vec ser… Pročitajte više
Incest