Šogor u mojoj ženi

Moja žena vrlo seksi . draga i poželjna lutkica osvaja već na prvi vizuelni kontakt da osobe blizu nje požele takvu …jebati.
Njeno tijelo zategnuto , sa velikim sisama i rosnom pičkicom , za lizanje i punjenje spermom spremno dočekuje tek na tren upoznate osobe.
Ispočetka, našega braka pokušao sam glumiti pristojnog muža koji ne da ni blizu nijednome muškarcu da ofira sa ženom odnosno da bi se nabacivao.
Nije trebalo dugo da shvatim da smo u biti sličnih sklonosti , jer volio sam u biti njeno sexy oblačenje koje je u prvi plan izbacilo sise koje su bile vrlo krupne i čvrste a redovito dekoltirane i sa haljnicom (laganom) ispod koje ili nije imala gaćice ili vrlo malene koje je morala pokazati na ovaj ili onaj način.
Tako smo malo o malo ušli u seksualni život u troje pa u četvero i tako…..dok se nije pojavila grupa koja ju je izjebala a da bi uživala nakon svih njih sa mnom pričajući mi kako su je izjebali.
Počelo je slučajno u kinu kada smo ona i ja poželjeli se malo seksati u kinu, te se ona obukla vrlo seksi.Imala je na sebi malenu majicu plave boje i mini suknjicu te ispod bijele tangice.
Krenuli smo u grad i šetali se kada slučajno naiđe njezin brat te nas pita kuda idemo jer je i on sam te mu treba društvo.
Žena se parpričala i sve mu govori o kinu a ja sam mislio da će nam upropastiti većer te sam na njegov upit da ide sa nama tmurno mumlao a žena je rekla da može.
Početak filma je bio tako da sam sjedio kao drvena marija, jer sam mislio da je noć za sex propala.
Kada su i na filmu, jer smo gledali neki sexić, počelo sa sexy scenama , žena je počela malo po malo da me miluje i dira između prepona.
Bojao sam se blizine njenog brata pa sam se dosta kruto držao, malo joj uzvračao poljupce i dirkanje po sisama i tako…
U jednom trenutku sam osjetio da mi zavlači ruku u hlače i počinje drkati moj kurac, brzo se ukrutio ali me nije prestajala uznemiravati pomisao na blizinu njezinog brata.
Držao sam se kao u crkvi (blaženi) ništa mi ne radi, no nisam mog…procitaj vise na Pusica.com