Striko nemoj molim te mi smo rod nije to u redu

Striko nemoj molim te mi smo rod nije to u redu
 
Ovako je to bilo: Izmenicu svoje ime i ime tatinog rodjaka koji ce se u ovom slucaju zvati Jovo a ja Tanja.Moj otac i Jova su trece koleno.Ja imam smedju kosu do preko ramena, zelene oci povece grudi malo punija ali nije strasno, a Jovo je jebeno markantan duza crna kosa vazada tamne suncanice i cini mi se i gace da su marke Bogner.
Bilo je to proslog leta, moji se nikad nisu slagali sa tom familijom verovatno zbog ekonomskog polozaja i sumnjivo stecenog bogatstva strica Jove, to je mali tajkuncic u nasem gradu. Odem ti ja jedno toplo julsko predvece u grad na kaficu sela sam u bastu i razgledala kao i obicno razne prolaznike, kad iz istog kafica izlazi stric Jova i odlucim da mu se obratim.
– Cao striko kako si ?
On me pogleda onako sav zbunjen a ja nastavih,pa zar neznas ko sam ?
on odgovori – zao mi je ali stvarno neznam
– pa striko ja sam od tvog rodjaka Slobe kcer- i tad otpoce razgovor… kako sam i sva ta uobicajena pitanja i odgovori.
– Pa gde ces sad? pitao me je
– pa idem kuci imam bus u 10 veceras !
– Hajde odvescu te ja ako zelis ?
– Pa moze odgovorih.
– Nacicemo se za sat vremena kod doma zdravlja !
– ok!
On je otisao a ja ostah da ispijem kafu i sok. Bilo je neceg jebozovnog u njegovom pogledu al sam odmah sebe samu izgrdila – stric tije kravo umiri se !
Proslo je vec sat i uputila sam se ka domu zdravlja koji je od kafica bio udaljen oko 2min. I gle cuda tamo je cekao crna dzipina mog strica Voje. Usla sam brzo i krenuli smo. Opet uobicajena prica. Nakom 5 min stavi on meni ruku na koleno kao fol nesto mi objasnjavao i tu je nehotice ruku spustio. Vidio je da se nisam bunila a i sto bih stric mi je sta ce biti – nista hahaha za sad bar ! Zakoci naglo i okrete opet u grad zaboravio sam telefon u stanu moram se vratiti. I opet se vratismo u grad kad je parkirao ispred zgrade kaze on meni
– ajde samnom gore da necekas u kolima moram jos nesto da obavim
I tako krenuh za njim. Kad sam usla u … Pročitajte više
Incest