Sve Za Svoga Sina 2. Deo

6. VEĆA PAŽNJA
 
Doktorica: „Uvauuu… to mora da je bio jedan seksi prizor!” – rekla je doktorka nakon što sam joj ispričala događaje od sinoć. – „Ipak, ono što želimo da postignemo, za početak, je bar jedan dobar mlaz, tada će biti pravi pomak.”
 
Mama: „Slažem se. Mislim da smo blizu. Šta kažete da ponovimo ovo od sinoć Mislim da ga moje grudi zaista pale.” – bilo je čudno reći ovako nešto za svog sina, ali zaista sam to osećala.
 
Doktorica: „Mislim da ne bi bilo loše da sledeću seansu večeras, vi preuzmete potpunu kontrolu. I morate više da uklučite važu guzu u celu priči. Batalite suknje… dopustite da je bolje vidi… razumete?”
 
Nisam baš razumela sve ovo – “Preuzmi kontrolu”. Kao da doktorica nije htela da mi potpuno objasni šta i kako da radim, već mi samo daje mrvice da ja sama nađem put.
 
Razmišljala sam o svemu što je rekla, i odlučila kako da postupim. Ući ću u svoje “najprljavije” stanje, kao ona MILFara sa videa… bitno je da zadržim kontrolu nad njim. Obukla sam polu providan seksi donji veš koji je više otkrivao nego sakrivao. Brus čipkasti kroz koji su se lako videle moje bradavice, i male tanga gaćice kroz koje su se videle moje dlačice, pa čak i obrisi moje pičke. Preko sam samo nabacila spavaćicu, našminkala usne i krenula kao poslednja drolja u sobu svoga sina.
 
Bio je spreman, i ovaj put potpuno go.
 
Mama: „Ohoo… vidim da je moj sinčić već spreman za svoju malu mamicu-droljicu. Kako ti se sviđa moj donji veš?” – skinula sam spavaćicu sa sebe, i pokazala se. Nije morao ništa da mi kaže, poskakivanje njegovog kurca mi je sve govorilo.
 
Mama: „Jojj bezobrazniče, ne možeš da izdržiš pred svojom mamicom ni sekundu a da nam ne porasteš tamo dole. C c c… Možda bi hteo da me vidiš malo bolje?” – okrenula sam se, malo razdvojila noge i spustila se, rukama dodirujući pod ostavivši tako potpuno svoju guzu i pičkicu slobodne visoko u vazduhu. Čmar mi se nežno nazirao pored veoma male tkaninice moje tange.
 
Brzo je uzeo kurac u ruku i po…procitaj vise na Pusica.com