Tetko, hoćete kurac u šupak

Ležao sam na krevetu, u mraku, potpuno sam i gol, a kurac mi nije dao da spavam. Tvrd i nabrekao, drhtao je na trbuhu, željan bilo kakvog otvora u kojem bi se smjestio obavijen ljubavnim sokovima.
Bio sam očajan i depresivan. Kakva ševa? Sam, među četiri zida, kasno u noći. Primio sam ga rukom i pokušao drkati. Gotovo je boljelo, koliko je bio nabrekao, ali ruka nije mogla zamijeniti mokru pičku. Uporno sam ga natezao, kada se odjednnom upalilo svjetlo iznenadivši me da sam ostao nepomičan s kurcem u ruci gledati prema vratima. 
Ondje je stajala ona… Tetka Roza, starija žena,milfara prava, od barem četrdeset godina, nimalo privlačna lica, ali ogromnih sisa i široke guzice. 
 
Stajala je u prozirnoj spavaćici i hipnotizirano gledala u nabrekli kurac. Nisam znao što bih. No ona je ZNALA.
 
Ovome se nisam nadala… Kao da mi znaš misli progovorilla je u čudu.
Gledao sam u nju, ne shvatajući ništa.
Baš sam osjetila želju… Znaš, želju… I pomislila, možda bi ti… No, kako vidim… Ovo je i bolje od mojih nadanja…
Zbunjeno je mrmljala, pa se, kao tek probuđena, trgnula, i krenula prema krevetu. Gotovo da mi se bacila među noge, i odmah obuhvatila kurac punašnim usnama natežući ga gore, dole. Bila je vrlo dobra. Njene usne klizile su uz tvrdi kurac ostavljajući mokar trag, a glavić je lizala jezikom istovremeno mi prebirući prstima po jajima.
 
Uhvatio sam je za kosu i zadao joj brži ritam, toliko da su mi jaja poskakivala lupajući je u bradu, pa natrag, o moje guzove… Ruka joj je kliznula pod spavaćicu o krenula masturbirati.
 
Gurnuo sam ju u stranu, na krevet, i užurbano joj podigao spavaćicu i skinuo je. Bila je debeljuškasta, ali njen savršeno oblikovan crni četverokut bio je dovoljna motivacija za drhtaje mog kurca. Ogolio sam joj sise i uronio licem u njih, da svršim na te natekle bradavice… Praktički sam zabio kurac u njenu mokru pičku, izmamivši iz nje provalu uzdisaja. Sise su joj nenormalno poskakivale.
 
Hoćete kurac u šupak, tetka ? … Pročitajte više
Incest