To mali jebi svoju droljastu tetku

Incest priče: To mali jebi svoju droljastu tetku
Zivim u jednom velikom gradu u Bosni. Sve se desilo krajem avgusta u jednom mjestu blizu mog grada. Moja tetka zivi u kuci sa tecom i dva sina. Oduvijek sam se palio na nju, ima crvenu kosu malo duzu od ramena nije ona nesto prelijepa ali ipak predobra picka za svoje 42 godine. Sise su joj po meni najveci atribut ima prelijepe sise koje uvijek pokazuje i stavlja u prvi plan. Stalno nosi kratke majice malo duze od sisa i ne nosi brus jednostavno ima savrsene sise. Ima je ravan stomak sa malo celulita sto su joj godine donijele. Noge su joj zategnute i cvrste a guza savrsena isto kao i sise skoro uvijek nosi helanke i tange sto je mene najvise pali. Cesto se vidjamo barem dva puta sedmicno.
Naravno volim da bacim pogled na njene sise i guzu. Jednom prilikom je zvala mene i moje starce da dodjemo preko vikenda kod njih na vikendicu blizu grada. Moji su me odvezli tamo i ostavili me sa njom jer su imali neke obaveze i rekli da ce doci tek sutra. Moja tetka je bila sama taj dan posto su teca i braca radili u Sloveniji.
Kada sam dosao tetka me docekala sva napucana samo u kupacem jer je bilo vruce a i imaju bazen na vikendici jer su bas imucni. Taj je dan Dijana (moja tetka) tako dobro izgledala. Cim sam usao u vikendicu legao sam da spavam bio sam umoran. Tetka je otisla na sprat kako je rekla da “radi nesto oko papira” i da se nece dugo zadrzati. Meni nije isao san na oci pa sam odlucio da vidim sta tetka radi.
Prisao sam sobi na spratu vrata su bila skroz privucena ali ne i zatvorena taman dovoljno da se vidi. Posto je pored bilo ogledalo jasno sam vidio tetku kako nesto trazi po ladici samo u tangama i nekim stiklama. Odlucio sam uci i praviti se lud i samo upasti.
Naglo sam uletio u sobu a ona se okrenula bez brusa a u ruci je drzala vibrator. Prvo se prepala ali nije sakrivala sise. Vibrator je stavila iza ledja i smijala se kurvinski. Izvinuo sam se i krenuo izaci ali me ona uhvatila za ruku i gurnula na krevet….procitaj vise na Pusica.com