U mraku umjesto frendice poševio sam vlastitu sestru

U mraku umjesto frendice poševio sam vlastitu sestru
 
Bio sam na prvoj godini studija ekonomije u Zagrebu.Proljece se vec bilo razmahalo.Peti mjesec blizio se kraju.Blizio se i moj 20-ti rodjendan.Bavio sam se aktivno rukometom i dobro sam izgledao.Visok 184cm, svijetlosmedja kosa i vitko misicavo tijelo donosilo mi je puno uspijeha kod djevojaka.Upravo sam razmisljao o nailazecim ispitnim rokovima kada je zazvonio moj mobitel.
 
“Halo”…rekoh
“Halo , sine , morati ces hitno doci kuci tjedan dana”…rekao je moj stari
“Sta se dogadja”…upitah uplaseno…
“Baka je bolesna pa ja i mama moramo hitno u Slavoniju jer je treba smjestiti u bolnicu”…objasnjavao je stari…
“Dobro, krecem veceras i biti cu doma sjutra u jutro”…rekoh
“Dobro, pripazi na kucu i na Jelenu , a mi se vidimo”…rece stari
 
Jelena je bila moja mladja sestra.Upravo je navrsila 18g . Bila je zgodna cura, visoka oko 170cm plave kose do ramena , lijepog tijela sa dobrom guzom i jedrim sisama , rekao bih da su bile 2+ , velicine.Znao sam i zasto me stari zove.Kraj petog mjeseca je bio period kada maturanti luduju i zelio je da u njegovom odsustvu budem kuci kako bih nadzirao sestrino ponasanje. Stigao sam kuci rano ujutro.Otvorila mi je Jelena.Starci su vec bili otputovali autom.Dok sam se raspremao ona je kuhala kavu.
 
Iz kratke konverzacije doznao sam da ona i njeno drustvo luduju kao nikada do tada.Da ne duljim , nije mi rekla nista sta ja nisam vec znao ili pretpostavljao. Sjutra dan , bio je petak i samo sam se izlezavao osjecajuci se ugodno u svojoj kuci.Jelena se trudila da mi ugodi vise nego sto je to bilo normalno.Znao sam da joj nesto treba.Nakon rucka koji je sjajno spremila doznao sam i sta zeli.
 
“Marko , znas starci su odsutni pa sam mislila da sutra napravimo tulum kod mene”…rekla je i pogledala me nekako molecivo.
“A koliko bi bilo uzvanika na tulumu, ako uopce dozvolim da tulumarite u mojo kuci?”…upitao sam je.
“Pa, nas sest cura i cetiri decka, kuca je vel… Pročitajte više
Incest