Ulovio sam svoju ženu dok se ševila sa svojim bratom

Zovem se Dejan, imam 32 godine, moja zena Sanja ima 30 godina. Upoznali smo se i vencali 2009 godine, i trenutno zivimo u Austriji. Sto mi se prvo svidjelo kod Sanje, to su njene ogromne sise, prelepa guza i sto je vatra od zene. Za Sanju zam znao da je za nju kurac vazniji od svega, stalno ga je primala nekad i po 4 puta dnevno. Jednostavno sam imao osjecaj da ne mogu da je pratim i da previse to trazi. Nju su jebala 2 od mojih najboljih prijatelja, jedan jer sam se kladio sa njim i tu sam izgubio. Uslov je bio ako on izgubi ja dobijam njegov auto, a ako ja izgubim on dobija moju zenu za noc, tu vece je jebao bar 5 puta ko kucku, cak se sutradan zalila da je picka boli i ja nisam imao pravo da je jebem 3 dana. Cinilo mi se je da je to smirilo, ali sam se prevario.
Posle 2 mjeseca mi je pocela da prica o ovom mom drugom prijatelju Aci, kako je pali i misli da ima ogroman kurac, jedne veceri su bili kod nas na picu. Sanja je popila malo vise, sjela je kraj njega i pocela da mu masira kurac preko farmerica zatim ga je izvadila i pocela da drka. Tu noc je i moj drugi prijatelj jebao moju zenu. Vristala je te noci ko luda, Sanja voli kad joj muskarac izvrsi u picki, tu noc je bila puna Acine sperme i cjelu noc je curilo iz nje. Sve sam to lako podnosio, dok mi se nije desilo nesto prije godinu dana, sto je za mene bilo ogroman sok. Ja vozim kamion i cesto sam odsutan od kuce preko sedmice, znaci odem u ponedeljak i vratim se u petak.
Sanja ima brata Nemanju koji zivi i radi u hrvatskoj, od kako smo se vencali 2011 on dolazi kod nas 2 ili 3 puta godisnje. Zadnji put je dosao i bio 4 sedmice, naravno preko sedmice su bili sami u stanu, zadnju sedmicu njegovog boravka kod nas sam se vratio dan ranije sa puta da izadjem sa njim malo po kaficima. Pokucao sam na vrata ali niko nije otvorio, mislio sam da su izasli, uzeo sam svoj kljuc odkljucao vrata i usao u stan, u dnevnom boravku nije bilo nikoga, krenuo sam prema kupatilu zatim sam cuo da voda tece. Otvorio sam polako … Pročitajte više
Incest