Zabranjena ljubav 2 ( mama i ja )

Prica je nastavak prvoga dela( Zabranjena ljubav – mama i ja) , Budilnik mi odzvanja u usima, dok jedva pomeram ruku. Pipam iznad glave, trazeci dobro poznato carobno dugme da ugasim budilnik. Uspevam da ga iskljucim i odmorim usi na momenat. Jos samo par trenutaka carobne tisine pre nego zaista moram ustati i spremati se za posao. Otvaram oci, gledam zguzvanu posteljinu pored sebe dok mi se u glavi polako odmotava film od pre par sati. Cudan osecaj u grudima, stomaku i zbunjenost mi brzo rasteruju jutarnju sanjivost. Mesto na kojem je mama spavala, sad je prazno i umesto nje je zguzvani carsav koji je bio pod nama, dok smo se oboje prepustali pozudi. Osecaj teske krivice, saznanja da sam pocinio incest sa rodjenom majkom se topio u meni pod naletima ljubavi koju sa osecao prema njoj. Ta silna zelja i ljubav prema zeni koja me je rodila, pozuda prema svakom delicu njenog tela i saznanje da veca ludost nije mogla da mi se desi, kao da je jos vise raspirivala vatru u meni. Vrlo brzo sam shvatio samo jedno, lud sam za rodjenom majkom i zelim je kao nikada do sad. Ovakve misli su mi prolazile kroz glavu, dok sam se brze bolje spremao na posao.
Mama je inace, izlazila iz kuce pre mene i to me je cinilo nesretnim, jer sam imao zelju da je jos jednom vidim pre nego ode.
-Dobro jutro. Kako si?- bila je moja prva SMS poruka mami.
Proslo je sigurno 15-ak minuta dok nije stigao njen odgovor. Nestrpljivo sam zgrabio telefon i procitao-Dobro jutro. Dobro sam, a ti?
-Ja se osecam divno, mama. Zelim da smo sad zajedno.-uzvratio sam u sekundi.
Silno sam zeleo da ona bude pored mene, da uzivamo jedno pored drugog. Celo jutro sam razmisljao o nama i onome sto se desilo izmedju nas, sve dok nisam dosao na posao. Vreme na poslu mi je prolazilo kao godine, nikako da se primakne kraj radnog vremena i da odletim kuci. Znao sam da cu odmah sa vrata da skocim i zagrlim je snazno i da zelim da se tucamo osatatak dana. Od tih misli, prvi i zadnji put u zivotu sam drkao u WC-u firme. Misl…procitaj vise na Pusica.com